(H)eerlijke kipspecialiteiten van Poelier Dijk in Den Haag

Bestel onze producten direct online

Bij Poelier Dijk werkt een klein enthousiast team! Zes dagen in de week staan zij klaar met de lekkerste kipproducten uit de regio! En elke week staat er wel een vernieuwde kipvariatie voor u klaar! Zo is er voor ieders wat wils. Lees hier meer over onze poelierszaak in Den Haag.

Over Poelier Dijk

Poelier Dijk, in het winkelcentrum Loosduinen in Den Haag, bestaat sinds 2019. Ingrid Dijk nam toen de poelierszaak over van haar werkgever. Voor de klanten veranderde er weinig want Ingrid werkte er toen al geruime tijd. Hier verkoopt ze, samen met haar team van vrouwelijke medewerkers, dagelijks verse kip, heerlijke eigen bereide kipgerechten, kant-en-klare maaltijden en BBQ-producten. En dit altijd met persoonlijke aandacht voor iedere klant.

 

Dierenwelzijn staat bij Poelier Dijk voorop. Daarom zijn alle kipproducten afkomstig van twee soorten kippen: de Wellfort en de Gildehoen. Deze kippen worden gevoerd met 100% plantaardig voer, krijgen geen groeibevorderaars en geen antibiotica. Ze leven in ruime stallen, met volop scharrel- en speelmateriaal en hebben een natuurlijk dag- en nachtritme.

Poelier Dijk staat inmiddels ook bekend om de steeds weer nieuwe producten en gerechten, die door Ingrid en haar team zelf gecreëerd zijn. En het enthousiasme over deze producten delen ze graag met hun klanten, die hier op hun beurt weer net zo enthousiast over zijn.

 

"Het is het totale plaatje wat onze poelierszaak zo uniek maakt: een hecht team, een goed verantwoord stukje kip en de persoonlijke benadering naar onze klanten."